Hukuk Büronuzdaki Fatura Süreçlerini Nasıl Kolaylaştırırsınız? | GÜNCE

Hukuk Büronuzdaki Fatura Süreçlerini
Nasıl Kolaylaştırırsınız?

Hukuk Büronuzdaki Fatura Süreçlerini Nasıl Kolaylaştırırsınız? | GÜNCE

ANA SAYFA GÜNCE blog ok BLOG GÜNCE blog ok FATURA SÜREÇLERİNİ KOLAYLAŞTIRMA

21 Ekim Cuma, 2022

Hukuk Büronuzdaki Fatura Süreçlerini Nasıl Kolaylaştırırsınız?

Bir hukuk bürosunun geleceği yalnızca bünyesinde bulundurduğu başarılı avukatlara ve onların kazandığı davalara bağlı değildir. Avukatların bu büroda başarılı olması, dolayısıyla o büronun geleceğinin parlak olması, yapılması gereken büro işlerinin aksatılmadan yapılmasına, dolayısıyla avukatların davalarına odaklanacak zamanı, enerjiyi ve motivasyonu bulmasına bağlıdır.

Söz konusu büro işleri olduğu zaman en çok dikkat edilmesi gereken, buna bağlı olarak zaman alan, stres yaratan işlerden biri de faturalandırma ve ödeme takip süreçleridir.

Faturalandırma ve ödemelerin hatasız gerçekleştirilmesinin, bir hukuk bürosunun ayakta kalmasında en önemli etkenlerden biri olduğunu düşünürsek, bu durum avukatlar ve hukuk çalışanları üzerinde ciddi bir baskı yaratabilir. Hele ki faturalandırmanın ne kadar karmaşık ve zor bir süreç olduğunu da eklersek, bu iş bir avukat veya hukuk bürosu çalışanı için oldukça büyük bir yük olabilir.

Avukatlar, zamanının ve enerjisinin büyük kısmını davalara harcaması gerekirken, müvekkillerinin faturalandırma süreciyle ciddi zaman kaybı yaşayabilirler.

Birbirinden farklı nitelikteki dosyaların gereksinim duyduğu farklı masraf ödemeleri ve avukatların dosyanın niteliğine göre ayırmak zorunda olduğu eforun değişkenliği gereği her duruşmanın büroya maliyeti değişir. Üzerine bir de faturalandırma ve ödeme türlerinde müvekkillerin değişen beklentilerini ekleyince, durum içinden çıkılmaz bir hal alabilir.

Gerek ödeme ve faturalandırma sürecinin takibinin pratikliği ve güvenirliği gerek müvekkillerin ve hukuk bürosu çalışanlarının ödemelerini kontrol etme ihtiyaçları hukuk bürolarında dijital ödeme yöntemlerini her geçen gün daha zorunlu hale getiriyor.


GÜNCE ile tüm avukatlık ve büro işlerinizi tek bir platformdan yönetin. GÜNCE ile tüm avukatlık ve büro işlerinizi tek bir platformdan yönetin.

Dijital Fatura Yönetimi Hukuk Bürosuna Ne Sağlar?

Söz konusu bir hukuk bürosu ya da farklı sektörden bir ofis olsun, kurumlaşma yolunda bir ofis, küçük ofis işleri için pratik çözümlere, hatayı minimuma indirecek araçlara ihtiyaç duyar.

Büyüyen birçok firma, online faturalandırma ve ödeme uygulamalarını kullanarak zamandan tasarruf ediyor, ofis işlerini pratik bir şekilde hallederek asıl odaklanması gereken işlerinde çalışanlarının motive olmasını sağlıyor.

Bir hukuk bürosuna gelecek olursak… Bir avukatın en çok odaklanması gereken ve odaklanması beklenen işi, davalarıdır. Dolayısıyla bir avukata ya da hukuk bürosu çalışanına fatura ve ödemelerinde pratik çözümler sunan dijital faturalandırma ve ödeme yöntemi sunan sistemlerden faydalanmak hem ofis hem avukat için ciddi verimlilik anlamına gelir. Birkaç küçük verimlilik örneği verecek olursak;

Dijital fatura sistemi, dijital ortamda hukuk bürosu çalışanlarına bir arşiv sağlar ve böylece faturaların kaybolma riskini ortadan kaldırır.

Dijital fatura sistemiyle ödeme işlemlerinin aşamalarını kontrol edebilirsiniz.

Ödemelerdeki suistimallerin önüne geçer. Müvekkil hesaplarından haksız alımları tespit edeceği için hesaplarınızda sarkma durumunu kontrol altında tutarsınız.

Dijital faturalandırma ve ödeme sistemiyle ödemelerinizdeki değerlendirmeleri en doğru şekilde yaparsınız.

Tüm süreçleri göz önüne aldığımızda, kurumlaşma yolunda ölçme ve değerlendirme sistemleri, büro içi işlerinizi birkaç adım öteye taşıyarak hukuk büronuzun düzenini korur. Özellikle avukatlar için finans yönetimini verimli şekilde yapmak günümüz şartlarında hayati bir ihtiyaç.

GÜNCE Fatura ve Ödemelerinizde Nasıl Kolaylık Sağlar?

Banka hesaplarınız, çalışanlarınızın avansları, ofis masraflarınız, ödeme zamanlarınız, gelir-giderler, hak edişler, verimlilik primleri, ücret ve masraf bildirimleri, tahsilatlarınız, nakit akışlarınız, ortak avukat gelirleriniz, finans raporlarınızı GÜNCE ile tek platformdan, istediğiniz zaman, istediğiniz yerde düzenleyebilir, kontrol edebilirsiniz.

Kurumlaşma süreçlerini sağlıklı yönetmek amacıyla geliştirilen GÜNCE büronuza çağ atlatır, avukatlığa zaman kalır.